Tijdbesparend

Transportopdrachten of -aanvragen toevoegen in een handomdraai wordt een fluitje van een cent. Via ons online formulier of zelfs rechtstreeks via een API-connectie bereikt u onmiddellijk een zeer ruim en gericht publiek. 

Online formulier 

Via ons online formulier kan een volledige transportopdracht in slechts enkele seconden worden aangeboden. Dankzij dit formulier, dat in logische volgorde is opgesteld (pick-up, implementation & drop-off), kan een bepaalde transportopdracht in een oogwenk worden toegevoegd. 

API-connectie 

Application Programming Interface, of kortweg API is een standaard voor de elektronische uitwisseling van bepaalde informatie. 

Webcotrans.com is ontwikkeld om zowel tijd- als kostenbesparend te werken. Wij zijn dan ook 100% PRO API verbindingen. 

Is uw onderneming geïnteresseerd in een samenwerking? Wenst ze webcotrans.com te laten communiceren met uw intern programma? Wilt u voorkomen dat bepaalde informatie tweemaal dient te worden ingegeven? Dan bieden wij u een luisterend oor. 

Bovendien heeft API niet enkel een tijdbesparend voordeel, maar vermindert het eveneens de kans op fouten bij bv. het overtypen van informatie e.d. 


Terug naar het overzicht