Persoonlijk en veilig

Webcotrans.com is een gesloten, doch open platform binnen een hoog beveiligde IT-omgeving. U bepaalt volledig zelf voor wie uw aanbod zichtbaar is, of net verborgen blijft. 

Hiërarchische zichtbaarheid 

Bij het toevoegen van transportopdrachten wordt er binnen het platform automatisch rekening gehouden met een ingebouwde hiërarchie. Bij de registratie krijgt iedere onderneming een categorie toegekend (transporteur, expediteur of industrie) die de zichtbaarheid voor anderen automatisch beperkt. Zo krijgen industrieën geen aanbod te zien van anderen. Deze is daarentegen wel zichtbaar is voor expediteurs en transporteurs. Het aanbod van expediteurs is op hun beurt weer zichtbaar voor alle transporteurs, maar blijft dan weer verborgen voor industrieën en andere expediteurs. 

Is deze standaard voorziening niet voldoende? Dan kunt u per onderneming nog steeds beslissen om hun zichtbaarheid te activeren of deactiveren. U wordt immers telkens per e-mail geïnformeerd wanneer een nieuw lid zich heeft geregistreerd. 

Persoonlijke markt 

De functie 'Onderaannemers' zorgt er dan weer voor dat u de mogelijkheid heeft om uw (huidige) vaste onderaannemers prioriteit te geven op uw opdrachten. Bovendien kunt u deze onderaannemers nogmaals onderverdelen per klant, regio, ... tezamen met een niveau van zichtbaarheid (werken in poules). 

Kunnen uw vaste onderaannemers de opdracht niet uitvoeren? Dan kan ons systeem er automatisch voor zorgen dat overige leden dit aanbod alsnog tijdig te zien krijgen. Het risico op een niet-uitgevoerde opdracht wordt op die manier geminimaliseerd. 

SSL 

Secure Sockets Layer, of kortweg SSL, wordt gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding voor het versturen van dataverkeer. Denk hierbij aan klantgegevens, containernummers, pincodes, wachtwoorden... Dankzij een SSL-verbinding is al het dataverkeer tussen gebruikers en Webcotrans Organisation gecodeerd en dus niet leesbaar voor derden. 

Ook veiligheid dragen wij bij Webcotrans Organisation dus hoog in het vaandel. 

Investeringen 

Webcotrans Organisation investeert voortdurend in nieuwe technologieën en innovaties. Op die manier wordt de betrouwbaarheid van onze diensten, met een beschikbaarheid van 99,99%, gegarandeerd. Bovendien zijn zowel onze web- en applicatieservers als onze netwerkapparatuur ondergebracht in de streng beveiligde installaties van onze toonaangevende technologiepartner. 


Terug naar het overzicht