Kostenbesparend

Vraag en aanbod worden voor u gecombineerd in één duidelijk overzicht. Krijg de beste voorwaarden voor uw transportopdracht of maximaliseer het rendement van uw overtollige capaciteit. 

Luchtvervoer per truck 

Vervoer van lucht of het leeg op- of heenrijden is nog steeds een veelvoorkomende situatie. Via webcotrans.com worden vraag en aanbod voor u gekoppeld. Op die manier kunt u uw planning optimaliseren en uw beschikbare assets efficiënt inzetten. 

In slechts enkele klikken kunt u transportopdrachten, die uw rollend materieel optimaal benutten, in optie nemen. 

Een voordeel dat niet alleen winstgevend is voor wegvervoerders wat betreft efficiency en kosten, maar ook wat betreft het milieu. 

Time is money 

We leven in een digitaal tijdperk en benutten dat dan ook optimaal. 

Tijdens de ontwikkeling van het systeem werd de potentiële koppeling met andere bedrijfssystemen steeds in het achterhoofd gehouden. Dankzij onze verschillende API’s (Application Programming Interface) wordt zowel de aankoop als de verkoop van transportopdrachten in slechts enkele seconden gerealiseerd. 

Telefoongesprekken of e-mails die vaak overbodig waren, behoren nu echt tot het verleden. Dankzij ons platform creëert u meer tijd om juist datgene te realiseren waar het vaak allemaal om draait: de meest optimale planning. 


Terug naar het overzicht