Eenvoudig

Een gebruiksvriendelijk en uitgebreid platform: daar gaan we voor. De hele massa aan informatie op een duidelijke manier weergeven en laten communiceren.

Onze gebruikers 

Van een beperkte IT-kennis tot een ruime ervaring... De gebruikers van ons uitwisselingsplatform zijn zeer verschillend, maar hebben echter hetzelfde doel voor ogen. Een uitwisselingsplatform draagt heel wat belangrijke opdrachtinformatie met zich mee die ons IT-departement, samen met de grafisch ontwerper, stap per stap overloopt. Zo zorgen ze ervoor dat al deze informatie op een gebruiksvriendelijke manier wordt weergegeven. 

Als onderneming durven wij een neutrale en kritische blik op ons platform werpen en onderzoeken we of het systeem voor alle gebruikers wel degelijk eenvoudig is in gebruik. 

Heeft u toch nog vragen en/of opmerkingen tijdens het gebruik? Neem dan eens een kijkje op onze Support-pagina. 

'Klik'-analyse 

Iedere nieuwe en bestaande functie wordt op regelmatige basis onderworpen aan de zogenaamde 'Klik'-analyse. In realiteit houdt dit in dat wij de verschillende mogelijkheden binnen ons platform controleren op 'overbodige' muisklikken. 

Dit proces gaat echter verder dan enkel de muisklikken. Wanneer we een bepaalde functie kunnen vereenvoudigen en tegelijk de gebruiksvriendelijkheid kunnen verhogen, voeren we deze aanpassing graag door. Een systeem dient immers om processen te vereenvoudigen, te versnellen. Regelmatige updates zijn hierbij dus van cruciaal belang. 


Terug naar het overzicht