Documentopslag

De online opslag en koppeling van belangrijke e-mails of documenten (CMR, douane, facturen...) zorgen ervoor dat u deze te allen tijde eenvoudig kunt terugvinden. 

Opdrachtspecifiek 

Iedere opdracht gaat gepaard met verscheidene e-mails en/of faxberichten. Sommige documenten werden dan weer wel digitaal aangeleverd. E-mails dienden in de correcte folders te worden gesleept. Dit alles behoort definitief tot het verleden. 

Zodra u een transportopdracht heeft aangeboden of gekocht, beschikt u over de mogelijkheid om documenten aan deze opdracht te linken. Denk maar aan CMR, facturen... Alles in één overzichtelijk scherm, gekoppeld aan uw eigen referentie en met de mogelijkheid om dit onmiddellijk lokaal op te slaan. 

Overal toegankelijk 

Iedere bijlage die u gekoppeld heeft aan een bepaalde transportopdracht wordt online opgeslagen in een beveiligde omgeving. 

Op kantoor, thuis of op vakantie? Met behulp van een computer, laptop of zelfs smartphone en uw persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u uw opgeladen documenten altijd en overal raadplegen. 


Terug naar het overzicht