Over ons

Webcotrans Organisation is een organisatie die, met het oog op een win-winsituatie, een nauwgezette samenwerking tussen alle betrokken partijen in het containertransport nastreeft.

Het ontstaan

De ontwikkelaars van Webcotrans Organisation, die in 2006 de eerste versie van het platform online plaatsten, waren er rotsvast van overtuigd: “Dit moet makkelijker kunnen…”. Hierbij lieten ze hun persoonlijke werkervaring in containertransport spreken. Veelvuldige telefoontjes, e-mails en faxen zijn hen dus niet onbekend. Bijna iedere dag contacteerden ze dezelfde personen met telkens slechts één vraag: “Heeft u nog een rit die ik voor u kan uitvoeren?” Of net omgekeerd.

Net omdat Webcotrans zowel vraag als aanbod online bundelt in een gebruiksvriendelijk overzicht, worden ‘overbodige’ telefoontjes e.d. omgezet in gerichte communicatie. Denk maar eens aan al die tijd die u dagelijks bespaart voor uw onderneming. Tijd die u kunt investeren om juist datgene te bereiken waar het allemaal om draait: de perfecte, meest efficiënte en winstgevende logistieke planning.

Het systeem

Webcotrans is een online container trading platform dat gericht is op het verbeteren van uw communicatie en samenwerking met wereldwijde rederijen, transporteurs etc. Het systeem werd ontwikkeld in samenwerking met zowel rederijen als lokale transporteurs om de verwachtingen en wensen van alle partijen in de dagdagelijkse gang van zaken te overtreffen.

Dankzij onze voortdurende ontwikkeling, met tal van extra updates op de reeds bestaande modules, verzekeren wij u een systeem dat steeds up-to-date is. Wij brengen u een totaalpakket dat geschreven is op maat van het containertransport.