Terminals

Minimaliseer de kostprijs voor het terugbrengen of halen van vaak lege containers, al dan niet per barge. Uw beschikbaar of gevraagd leeggoed wordt eenvoudig online beheerd.

Vraag en aanbod

Dankzij ons systeem is het mogelijk om uw beschikbaar of gevraagd leeggoed kenbaar te maken. Aangesloten leden beschikken op deze manier over de mogelijkheid om containers in te boeken of om een verzoek in te dienen om een bepaalde container (leeg of vol) binnen te brengen. De eindbeslissing (goedkeuring of weigering) ligt vanzelfsprekend in uw handen.

Aan de hand van uw persoonlijk opgegeven tarieven voor bv. handlings, weet de andere partij onmiddellijk waar hij aan toe is bij de indiening van zijn aanvraag. Zo vermijdt u discussie achteraf.

Beheer uw barges

Wanneer uw barge met een complete bezetting kan uitvaren, dienen we u niet te vertellen dat dit de meest voordelige situatie is. Vaak merken we echter dat dit op papier veel makkelijker te realiseren is dan in werkelijkheid.

Ons platform biedt u de mogelijkheid om uw barges te beheren en om zo de resterende capaciteit aan te bieden aan een derde partij. Deze ondernemingen hebben dan de mogelijkheid om, indien dit binnen hun planning valt, slots in te boeken. Zo kan hun container per barge meegebracht worden van of meegenomen worden naar de haven.

Een verzoek goedkeuren of weigeren? De bal ligt opnieuw in uw kamp.


Terug naar het overzicht