Industrie en verladers

Het efficiënt aanbieden van transportopdrachten en het inboeken van slots, gerealiseerd op een gebruiksvriendelijke manier binnen een persoonlijke en veilige markt.

Tijd- en kostenbesparend

Ritten worden toegevoegd in slechts enkele seconden. Door gebruik te maken van onze API-oplossingen laadt u opdrachten rechtstreeks op in het Webcotrans-platform. Hierdoor bespaart u niet enkel tijd, maar vermindert u ook de kans op fouten.

Het beantwoorden van vaak overbodige telefoonoproepen en/of e-mails behoort definitief tot het verleden. Alle nodige informatie is onmiddellijk na verkoop beschikbaar voor de andere partij en kan te allen tijde online worden opgevraagd.

Uw persoonlijke veilige markt

Binnen het platform bepaalt u volledig zelf welke gebruikers uw aanbod mogen bekijken en uw opdracht mogen uitvoeren.

Dankzij de functie 'Onderaannemers' heeft u de mogelijkheid om uw (huidige) vaste onderaannemers prioriteit te geven op uw opdrachten. Kunnen uw vaste onderaannemers de opdracht niet uitvoeren? Dan kan ons systeem er automatisch voor zorgen dat de overige leden dit aanbod alsnog tijdig te zien krijgen. Het risico op een niet-uitgevoerde opdracht wordt op die manier geminimaliseerd.

Wist u trouwens dat het mogelijk is om binnen uw groep van onderaannemers een extra onderverdeling te maken bv. per land of regio?

Online boekingen (timeslots)

Vaak hebben ondernemingen met een eigen laad- en loskade graag een duidelijk overzicht van de transporteurs die op een bepaalde dag en op een bepaald tijdstip komen laden of lossen.

Binnen het platform kunt u als onderneming zelf uw kades beheren en (externe) transporteurs of expediteurs de mogelijkheid geven om in te boeken d.m.v. timeslots. Boekingen die u te allen tijde nog kunt aanpassen om ze bijvoorbeeld te verslepen naar andere laad- of loskades. Eenmaal u uw planning als definitief beschouwd, worden alle 'gewijzigde' partijen hiervan op de hoogte gebracht.


Terug naar het overzicht