Expediteurs

Uw transportopdrachten eenvoudig en op een tijd- en kostenbesparende manier verdelen onder uw al dan niet vaste transporteurs. Ritten verkopen was nog nooit zo eenvoudig.

Nieuwe klant?

U heeft een nieuwe opdracht voor een (potentiële) klant, al dan niet in een regio waar u tot op heden nog niet actief was. Hoe pakt u dit aan? Wat is hiervoor de correcte prijs die u naar de klant kunt communiceren? Hoe gaat u op zoek naar transporteurs? Wij steken een handje toe!

Tal van online functies, waaronder een tool 'Offertes', helpen u om uw dagdagelijkse taak zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Verminder het risico op niet-verkopen

Bij het toevoegen van opdrachten kunt u een onderscheid maken tussen uw vaste onderaannemers, die u kunt onderverdelen in verschillende groepen en niveaus, en de overige aangesloten transporteurs.

Kan uw vaste groep van transporteurs een opdracht niet uitvoeren? In het verleden diende u in dit geval naar het telefoontoestel te grijpen om uw contactpersonen bij andere ondernemingen te bellen.

Net dankzij een extra mogelijkheid die in het platform is ingebouwd om vrijblijvend automatisch opdrachten voor te stellen aan de overige aangesloten transporteurs, vermindert u het risico op niet-verkopen. Handig, toch?

Een container hergebruiken in enkele klikken

Voor vele rederijen is het aanvragen van hergebruik meer een administratieve functie . Iedere rederij heeft bovendien nog een vaste standaard die moet worden gehanteerd, verschillende e-mailadressen afhankelijk van de locatie... Dat is verleden tijd.

Dankzij ons platform kan het hergebruik in slechts enkele klikken worden aangevraagd. Door een slimme connectie komt dit bij de juiste persoon terecht die uw aanvraag m.b.t. hergebruik zal evalueren en beantwoorden. Zijn antwoord kunt u te allen tijde online raadplegen. Bij updates houden wij u bovendien graag automatisch op de hoogte per e-mail.


Terug naar het overzicht